PRAKTISK INFO


Her har vi samlet noe praktisk info til deg som vurderer å starte eller bare vil lære mer om gardinakrobatene


Venteliste: Det er fortiden flere som ønsker å delta på treninger enn det er kapasitet til. Nye elever vil derfor risikerer å havne på venteliste frem til det blir ledig plass. (For at elevene skal få fult utbytte av en trening vil det være maks 8 elever per treningsgruppe og antall treningsgrupper begrenses igjen av antall trenere som er tilgjengelig) 

Treningsklær: Klær med god bevegelse, gjerne tights, som sitter godt til kroppen og er fleksible. Det er mulig å kjøpe egne tissue heldrakt med Gardinakrobat logo på drakten. 

Treningstider: Se egen side for gruppeinndeling og treningstider

Lengde på treninger: Treningene varer i 1 klokketime

Alder: Alle fra og med 1.klasse er velkomne til trening og den øvre aldersgrense er helt opp til deg selv. Vi har i dag elever til og med årskullet 2008. 

Treningsbakgrunn: Du trenger ingen erfaring eller treningsgrunnlag fra før av for å kunne delta på trening.

Prøvetime: Er du nysgjerrig på luftakrobatikk og ønsker å se på en trening eller være med på en? Kontakt oss under fanen "Bli medlem" og vi vil sette opp en time for deg!

Gruppeinndeling: Gruppene er fortrinnsvis delt inn med bakgrunn i fødselsår og ferdighetsnivå, med jenter og gutter i samme gruppe. 

Tilskuer under trening: Det er ikke tillatt for venner av elevene å være tilskuer under treningene. Foresatte kan være til stede, dersom det er tilstrekkelig med plass. Trampolinerommet er ett lite rom og på grunn av sikkerheten til elevene er det ikke tillatt med andre barn enn elevene i rommet under treningen.

Treningsavgift: Treningsåret deles i to semester med jan til juni som første semester og juli til desember som andre semester. Det kreves egen påmelding og treningsavgift til hver av semestrene. Per tiden er treningsavgiften kroner 300 pr semester. Deltakere som kommer inn etter oppstarten av ett semester må betale full treningsavgift for semesteret

Medlemskap i Oppdal IL: Før du kan melde deg inn i Gardinakrobatene må du være betalende klubbmedlem av Oppdal IL. Se mer informasjon om medlemskap på Oppdal IL sin hjemmeside under «klubben» og «Om Oppdal IL», eller meld deg inn HER

Forsikring: Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring til den dato de fyller 13 år. Oppdal IL er tilsluttet Norges idrettsforbund og som medlem av Oppdal IL hovedlag er du dermed dekt av NIF sin forsikringsordning. 

Konkurranser: Vi har ikke interne konkurranser og har hittil ikke deltatt på andre konkurranser. Vårt fokus er å flytte den enkelte elevs grenser og utvikle dens ferdigheter innen luftakrobatikk fremfor å sammenligne og måle elever opp mot hverandre.